Het Nieuwe Theater Seizoen is in aantocht

21 augustus 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Nog even, dan bruist het weer in Theater De Willem in Papendrecht. Vanaf 21 september staan er ruim honderd voorstellingen gepland. Deze week is ook de losse verkoop gestart, dus voor alle voorstellingen zijn alle kaarten in de verkoop. Kaarten bestellen kan via de website, telefonisch (078-615.82.26) en gewoon live bij de Ticketshop aan de Van der Palmstraat 4. We zijn in augustus en september open van 10.00 tot 12.30 en 13.30 tot 17.00 uur.

Het grote voordeel van een grotere theaterzaal met meer stoelen is, dat het langer duurt voordat voorstellingen uitverkocht zijn. Voor de meeste shows, toneelstukken en cabaretvoorstellingen van het komende seizoen  zijn dan ook nog kaarten beschikbaar. Zo kunt u nog naar Tineke Schouten (28 en 29 november), Jandino Asporaat  (10 januari), Acda & De Munnik (9 februari) en zelfs naar Colin Blunstone, de wereldberoemde zanger van The Zombies en The Alan Parson Project, op 3 november.

Korting.
Wie voor vijf of meer voorstellingen kaarten koopt, komt nog steeds in aanmerking voor onze abonnementen korting van 5 tot 10%. Ook is er nog steeds korting voor houders van een CJP en bezoekers van 65 jaar en ouder.

BTW-verlaging.
In de Theaterkrant, die in mei bij mensen op de mat viel, werd nog uitgegaan van 19% BTW op theaterkaarten. Sindsdien is dat tarief weer verlaagd naar 6%. Op de website van het theater, www.theaterdewillem.nl, en op deze Uitpagina, staan de correcte entreeprijzen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.