Werkzaamheden Willem Dreeslaan van start

21 augustus 2012 door Ad van Herk
Werkzaamheden Willem Dreeslaan van start

PAPENDRECHT – Vanaf maandag 20 augustus tot en met vrijdag 9 november wordt er aan de gewerkt aan de Willem Dreeslaan. De weg is daarom volledig afgesloten voor alle verkeer en met borden worden de verschillende omleidingsroutes aangegeven.
 
De verharding op het weggedeelte van de Willem Dreeslaan, gelegen tussen de rotonde met de Kennedylaan en de brug nabij de rioolwaterzuivering, krijgt groot onderhoud.
 
Het asfalt is in zeer slechte staat en moet inclusief fundering vervangen worden. Het verrichten van groot onderhoud maakt het mogelijk om gelijktijdig verbeteringen aan de weginrichting en de groenvoorziening aan te brengen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.