Willem Dreeslaan afgesloten vanaf 20 augustus

13 augustus 2012
Willem Dreeslaan afgesloten vanaf 20 augustus

PAPENDRECHT - Vanaf 20 augustus tot en met 9 november 2012 is de Willem Dreeslaan in Papendrecht afgesloten voor alle verkeer. De verharding op het weggedeelte van de Willem Dreeslaan, gelegen tussen de rotonde met de Kennedylaan en de brug nabij de rioolwaterzuivering, is toe aan groot onderhoud.
 
Het asfalt is in zeer slechte staat en moet inclusief fundering vervangen worden. Het verrichten van groot onderhoud maakt het mogelijk om gelijktijdig verbeteringen aan de weginrichting en de groenvoorziening aan te brengen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.