Open Dag PKC op zaterdag 25 augustus 2012

18 augustus 2012 door Ad van Herk
Open Dag PKC op zaterdag 25 augustus 2012

PAPENDRECHT - Voor de 3e keer op rij opent PKC het korfbalseizoen met een open dag.
Na een aantal korfballoze weken zal het terrein van PKC op 25 augustus bol staan van de activiteiten.

De start is al vroeg in de ochtend. Om 08.30 uur vindt het ‘trainers ontbijt’ plaats, een uitgebreid ontbijt buffet, speciaal voor alle trainers, wedstrijdsecretarissen, coördinatoren, het technische kader en de bestuursleden.
Tijdens dit ontbijt zullen de ambassadeurs van het Positief Coachen in introductie verzorgen voor het nieuwe seizoen.

Na het ontbijt vinden er diverse oefenwedstrijden plaats, voor het oefenprogramma kan men kijken op de website www.pkc-korfbal.nl competitie en vervolgens oefenprogramma.

Diverse ondernemers zullen gedurende deze dag hun producten/diensten tonen. Mede dankzij deze sponsoren wordt het PKC financieel mogelijk gemaakt op het hoogste podium om de prijzen mee te blijven strijden.

Om 15.00 uur start de voorverkoop van het megafeest op 27 oktober 2012 in de Oostpolderhal, te weten Symphonica in Blanco. De kaarten kosten € 10,= , voor dit geld krijgt men een avond entertainment van één van de betere coverbands: Beethoven Rocks.
Om 15.30 uur worden alle selectieteams aan het publiek gepresenteerd. Een mooie gelegenheid om spelers en supporters met elkaar kennis te laten maken.

Om 16.00 uur speelt het vlaggenschip van PKC een oefenwedstrijd tegen Scaldis uit België.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.