Gospelkoor double sound zoekt nieuwe leden

17 augustus 2012 door Ad van Herk
Gospelkoor double sound zoekt nieuwe leden

PAPENDRECHT - Double Sound is een groep enthousiast zingende en musicerende mensen die haar repertoire regelmatig vernieuwt en zo haar publiek steeds opnieuw weet te boeien, inspireren en bemoedigen. Het koor bestaat momenteel uit 40 zangers en een combo bestaande uit piano, basgitaar, drums en fluit. Koor en band stand onder leiding van dirigente Zuri Ramirez. Door haar opleiding en jarenlange ervaring heeft zij Double Sound op een hoger niveau gebracht.

Het repertoire varieert van spetterende gospel nummers tot rustige ballads. Double Sound is op zoek naar enthousiaste mannen en vrouwen tussen de 16 en de 50 jaar die graag zingen en dat graag samen met anderen willen doen vanuit een Christelijke visie. Double Sound is een interkerkelijk koor waarbij de leden vanuit allerlei kerken en gemeenten komen. Iedereen is van harte welkom! De leeftijdsgrens om lid te worden is 50 jaar, maar lid blijven kan tot 65 jaar.

Wanneer je nieuwsgierig bent geworden, kom dan eens luisteren naar een repetitie! Je bent van harte welkom! Dit koor repeteert op dinsdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur in het jeugdhonk vlak naast de Wijnstok (Hervormde Gemeente Dubbeldam) aan de Dubbelsteynlaan West 70 te Dubbeldam. Je kunt ook eerst contact opnemen met de ledenadministratie: 0186 691014 of kijken op de website: www.doublesound.nl
Double Sound treedt gemiddeld 10 tot 15 keer per jaar op in kerken, instellingen en geeft ook concerten bij speciale gelegenheden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.