Opstootje leidt tot aanhouding

13 augustus 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT -In de Rubensstraat heeft een opstootje plaatsgevonden, waarbij mogelijk acht personen betrokken zijn geweest. Bij het opstootje is een 23-jarige vrouw mishandeld.

Zij zou door een 39-jarige man uit Papendrecht, een bekende van de vrouw, zijn mishandeld. Hij werd even later door politieagenten aangehouden en naar het politiebureau gebracht voor verhoor. Inmiddels is hij weer in vrijheid gesteld. De politie onderzoekt de zaak. Het opstootje gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag 12 augustus. Een ambulance is nog ter plaatse geweest, maar behandeling van het 23-jarige slachtoffer bleek niet nodig.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.