Nepvuurwapen aangetroffen

10 augustus 2012 door Liesanne
Nepvuurwapen aangetroffen

PAPENDRECHT - Politieagenten hebben een nepvuurwapen aangetroffen in woning in de Rembrandtlaan. De politie werd gebeld door een alerte getuige die buiten zag dat een man een vuurwapen bij zich had.

De man zou op een veldje lopen in de buurt van een flat en daar mogelijk met het vuurwapen hebben geschoten. Agenten stelden direct een onderzoek in. Daarbij bleek dat het ging om een 20-jarige man, woonachtig in de Rembrandtlaan. De agenten zagen de man niet en gingen daarop naar zijn woning. Een medebewoner liet de politieagenten binnen, waarna zij in de woning een namaakvuurwapen dat niet van echt te onderscheiden was vonden. De 20-jarige bleek echter niet thuis te zijn.

Namaakvuurwapens zijn in Nederland niet toegestaan omdat ze gebruikt kunnen worden om iemand te bedreigen. De agenten namen het nepwapen ter plaatse in beslag. De 20-jarige man zal later vandaag op het politiebureau een verklaring afleggen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.