Inhoud gekantelde LPG tankwagen overgeladen

09 augustus 2012 door Ad van Herk
Inhoud gekantelde LPG tankwagen overgeladen

PAPENDRECHT - De inhoud van de tankwagen met LPG die gisteren is gekanteld op de A15 wordt op dit moment op het terrein van Schenk transport in Papendrecht overgeladen.
De tankwagen kantelde gisteren rond 7.30 uur, hierbij kwam een kleine hoeveelheid LPG vrij. De 36-jarige chauffeur uit Krimpen aan de Lek heeft direct op de noodknop gedrukt waardoor er geen LPG meer kon vrijkomen.

De chauffeur van de gekantelde tankwagen raakte licht gewond aan zijn hand en is uit voorzorg overgebracht naar het ziekenhuis. Eerste onderzoek van de politie wijst uit dat er mogelijk sprake was van een technisch mankement. Dit wordt verder onderzocht.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.