Zipp Mode is verhuisd naar nieuw pand

03 augustus 2012
Zipp Mode is verhuisd naar nieuw pand

PAPENDRECHT - Op vrijdag 3 augustus is Zipp Mode geopend op haar nieuwe locatie aan de Schooldwarsstraat, achter het gemeentehuis. De eigenaren Dick en Margot Verdoorn zijn trots op de nieuwe winkel, die een stuk ruimer is opgezet dan de voorgaande winkel aan de Veerpromenade. De nieuwe collecties komen hierdoor beter tot hun recht.

De winkel heeft een industriële "look and feel" gekregen, wat helemaal bij deze tijd past. Ook heeft deze winkel een eigen koffiehoek gekregen, waar klanten zelf koffie en thee kunnen pakken.

Voor meer informatie en een plattegrond van de locatie, zie www.zippmode.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.