Zipp Mode gaat verhuizen

19 juni 2012
Zipp Mode gaat verhuizen

PAPENDRECHT - Zipp mode is al jaren een bekende winkel in Papendrecht waar leuke en sportieve mode verkocht wordt voor dames en heren.

Al sinds 1987 zijn Dirk en Margot Verdoorn met hun winkel gevestigd in Papendrecht. Ze zijn begonnen in een sfeervol pand aan het Oude veer onder de naam Zippety Click. Zij werden vooral bekend on hun persoonlijke benadering en eerlijke adviezen aan hun klanten in een ontspannen sfeer met een kop koffie of thee erbij. Hun belangrijkste doel is en was: leuke en kwalitatief goede kleding aanbieden tegen goede prijzen.

Een grondige verbouwing volgde in 1997 en een nieuwe naam volgde: Zipp mode. Het resultaat was een moderne nieuwe winkel en flinke uitbereiding van de klantenkring.

In 1999 werden de plannen voor een vernieuwing van de Meent concreet in gang gezet, wat in 2004 resulteerde in een verhuizing naar het nieuwe pand op het tijdelijke winkelcentrum aan den Briel, een leuk winkelcentrum met het karakter van een strandpaviljoen.

In 2007 volgde de verhuizing naar opnieuw een tijdelijke locatie aan de veerpromenade. Dit vanwege allerlei vertragingen van het nieuwbouwproject aan de Schooldwarsstraat waar de nieuwe winkel van Zipp mode gaat verschijnen. Het project nadert zijn voltooiing en vermoedelijk zal dit voor de bouwvak gereed zijn. Kortom er wordt en werd met man en macht gewerkt om de nieuwe Zipp mode in augustus te openen aan de Schooldwarsstraat.

Dick Verdoorn vertelt enthousiast: ”Het is een prachtig pand geworden met een mooie uitstraling. De beschikbare ruimte is ook een stuk groter geworden zodat de collecties voor dames en heren beter tot zijn recht komen. Wat niet veranderd is, is de persoonlijke benadering en het deskundige advies wat de medewerkers geven. Ons doel is de klant tevreden de winkel te laten verlaten, zodat zij hun ervaring door vertellen aan familie en vrienden en weer terug komen. Kom gerust eens langs bij onze oude en nieuwe winkel. De koffie staat klaar!”
 
Tot de verhuizing vindt er een grote verhuizingsuitverkoop plaats met prijzen tot 50% korting.
 
Voor meer informatie, zie www.zippmode.nl
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.