Van Utrecht exposeert bij Zipp Mode

20 november 2006
Van Utrecht exposeert bij Zipp Mode

PAPENDRECHT - In navolging van Fruitkwekerij Korteland stelt nu ook Zipp Mode ruimte beschikbaar voor exposities.

Afgelopen zaterdag werd de expositie geopend van de Papendrechtse Ellen van Utrecht. Onder belangstelling van een aantal genodigden opende zij haar allereerste offciële expositie.

Dick Verdoorn, de eigenaar van Zipp Mode: "Ik had al een aantal keer aan Ellen voorgesteld om haar talent te laten zien aan te grote publiek, maar nu eindelijk heeft ze toch toegestemd en is ze enthousiast aan de slag gegaan". En het resultaat mag er zeker zijn. Zowel in de winkel zelf als in de etalage hangen prachtige airbrush-schilderijen met dieren en bekende acteurs. De schilderijen zijn nog tot ongeveer de Kerst te zien in de winkel van Zipp Mode op het tijdelijk winkelcentrum De Meent. Meer foto's zijn te zien op www.zippmode.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.