ZIPP mode kleedt 4urlove voor baggerfestival

07 juni 2006
ZIPP mode kleedt 4urlove voor baggerfestival

PAPENDRECHT - Het aanstaande Baggerfestival zal voor de Papendrechtse band 4UrLove een gedenkwaardige optreden betekenen. Naast Nederlandse klappers als Gerard Joling, Gordon en Lee Towers, zal ook 4UrLove vanaf 22.00 een deel van het avondprogramma verzorgen. En gezien de prestaties die de band tot op heden geleverd heeft kan een spetterend optreden tegemoet gezien worden.

Mede ook vanwege die verwachtingen heeft eigenaar Dick Verdoorn van Zipp Mode in Papendrecht besloten de band voor deze bijzonder gelegenheid nieuw ‘in het pak’ te steken. Zipp Mode sponsort daarmee opnieuw 4UrLOVE zoals dat al eerder ook gebeurde. Het ligt voor de hand dat de bandleden op passende Zipp wijze gekleed zullen gaan en de weersverwachtingen lijken die keuze inderdaad te rechtvaardigen.

Het kostte Verdoorn afgelopen zaterdag slechts een paar keer een schattend oog om de vier leden in zeer toepasselijke kleding te krijgen. En dit keer werd de broek van HJ niet korter gemaakt. Het resultaat was een aanblik die even harmonieus was als de klanken die de vier gewoonlijk ten gehore brengen.

De leden van de band zien met spanning uit naar het optreden. “Ik ben best wel een beetje trots”, geeft Frank de Boer toe. “Het is niet zomaar een feestje en het zijn niet zomaar een paar artiesten. Wij staan daar wel tussen een paar Nederlandse toppers, die normaal gesproken ‘effe’ de Arena vol krijgen”. Fans en nog niet helemaal fans kunnen zaterdag hun hart ophalen als Rob Braams, zang/ gitaar/ mondharmonica en percussie, Frank de Boer zang/ gitaar, HJ van Dijkhuizen, zang/ gitaar, Dré van Dijkhuizen basgitaar en Richard den Haan op drums, een serie prachtige nummers uit het repertoire van onder andere Sting, Eagles en Bill Withers ten gehore brengen. Zaterdagavond 22.00 op het Baggerfestival in het programma aan het Dr. Langeveldplein in Sliedrecht. (Foto en tekst: Chris Wijmans/De Klaroen)

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.