Papendrechtse zanger Maurice Schaap in het huwelijk getreden

26 juli 2012 door Ad van Herk
Papendrechtse zanger Maurice Schaap in het huwelijk getreden

PAPENDRECHT - De Papendrechtse zanger Maurice Schaap is op woensdag 25 juli in het huwelijk getreden met zijn geliefde Brenda Kamp. Het huwelijk werd voltrokken door Rens Schaap, die behalve Ambtenaar van de Burgerlijke Stand ook de vader van Maurice is. Onder grote belangstelling van familie en vrienden voltrok hij het huwelijk van zijn zoon en aanstaande schoondochter Brenda.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.