Nieuwe vestiging van Big Bazar in Papendrecht

23 juli 2012 door Liesanne
Nieuwe vestiging van Big Bazar in Papendrecht

PAPENDRECHT - Op woensdag 3 oktober opent Big Bazar haar deuren aan de Brederodelaan in Papendrecht. Big Bazar bestaat sinds 2007, begonnen met een eerste winkel in Apeldoorn en heeft inmiddels zo'n kleine 30 winkels door het hele land.

In de nieuwe vestiging kunnen klanten voordelig winkelen in een leuke en gezellige sfeer.

Het assortiment is breed en bestaat onder andere uit schoonmaak artikelen, huishoudelijke artikelen, drogisterij- en persoonlijke verzorgingsartikelen, speelgoed, dieren artikelen, maar ook vind je er decoratie en snoep. Het assortiment wordt steeds wordt vernieuwd.

Extra aantrekkelijk is dat er bij Big Bazar altijd bekende A-merken te koop zijn voor een lage prijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.