KWF zoekt vrijwilligers jaarlijkse collecte

19 juli 2012
KWF zoekt vrijwilligers jaarlijkse collecte

PAPENDRECHT - De KWF Kankerbestrijding zoekt in Papendrecht één of meer vrijwilligers voor het organiseren van de jaarlijkse collecte (1e volle week van september).

De werkzaamheden omvatten: het bestellen van collectematerialen, het verdelen daarvan over de wijkhoofden die het doorverdelen naar collectanten, publiciteit nav de collecte, het verzorgen van de financiële afwikkeling. Ook zal het nodig zijn af en toe nieuwe wijkhoofden en collectanten te werven. Deze vrijwilligerstaak is goed te verdelen onder meerdere personen, bijvoorbeeld een organisator, secretaris en penningmeester.

Qua tijd moet je denken aan 40-60 uur op jaarbasis, met een piek rond de eerste volle week van september. Wat je ervoor moet kunnen is: organiseren en goed omgaan met vrijwilligers.
Voor Papendrecht zijn ook wijkhoofden en collectanten van harte welkom.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met tijdelijk regio-coördinator Karel van Koppen, 06-31631501, kvankoppen@kwfkankerbestrijding.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.