Floris Dierdorp uit Papendrecht al maanden spoorloos in Servië

06 juli 2012
Floris Dierdorp uit Papendrecht al maanden spoorloos in Servië

PAPENDRECHT - De op 10 maart uit Papendrecht vertrokken fietser Floris Dierdorp blijkt al maanden spoorloos te zijn. De meer dan 2 meter lange sportfietser vertrok op zijn fiets naar Turkije, maar sinds hij Servië had bereikt is hij spoorloos. 

Familie en vrienden van de 58-jarige Dierdorp verkeren nu al maanden in onzekerheid over zijn lot. De Servische politie is donderdag begonnen met het uitkammen van het gebied waar de Nederlander voor het laatst is gesignaleerd.

De zoekactie waarbij ook speurhonden zijn ingezet, gaat op verzoek van de Nederlandse ambassade in Belgrado zaterdag nog door. Dat meldt het AD.

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.