Drie jongens op verdenking van inbraak

15 juli 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - Drie jongens van 14 en 16 jaar (2x) zijn op 9 en 14 juli aangehouden. Ze zouden op 9 juli rond 08.30 uur in een woning aan de Savornin Lohmanlaan hebben geprobeerd in te breken. Helaas voor de jongens reed op dat moment net een politieauto langs en bij het zien daarvan stoven drie snel weg.

Twee van hen konden direct worden aangehouden. Eén van deze twee werd in de kladden gegrepen door een politieman die in zijn vrije tijd daar toevallig in de buurt was. Toen deze politieman zag dat één van de jongens bij het zien van een politieauto hard wegrende, aarzelde hij niet en hield hij de jongen staande. Zijn in dienst zijnde collega’s namen de jongen snel van hem over. De nog ontbrekende derde jongen meldde zich op 14 juli op het politiebureau. Hij is in verzekering gesteld. De twee eerder aangehouden jongens zijn na verhoor heengezonden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.