NCRV programma Achter de voordeur in Papendrecht

12 juli 2012 door Liesanne
NCRV programma Achter de voordeur in Papendrecht

PAPENDRECHT - Wat is het verhaal van de buren in je straat? Weet jij wie je buurman écht is? En klopt het wel wat je van hem denkt? In het NCRV-programma Achter de voordeur nemen buren een kijkje in elkaars huis en leven. Gaandeweg ontstaat er begrip en groeit het contact. 

In deze zevende aflevering het verhaal van Cobie Meijerman.

Cobie Meijerman uit Papendrecht leeft in extra tijd, of zoals ze zelf zegt, dank-je-wel-tijd. Ze heeft kanker in een vergevorderd stadium en is ongeneeslijk ziek. Ze probeert zo veel mogelijk te genieten van alle momenten die ze heeft met haar gezin. Onlangs waren Coby en haar man Heine veertig jaar getrouwd en dat vierden ze met een dankdienst in de kerk en een kampeerweekend met het hele gezin. Coby is voor openheid over doodgaan en de dood, ze wil het bespreekbaar maken. Voor haar kleinkinderen schreef ze er een boekje over, één van haar kleindochters maakte er tekeningen bij. De buren die bij Cobie komen binnenkijken hebben geen idee dat hun buurvrouw zo ziek is, ze maakt immers zo’n krachtige indruk …

De uitzending van Achter de voordeur is te zien op zaterdag 28 juli om 19:25 uur op Nederland 2

Foto: Annelies de Wit

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.