Echtpaar Maasland - Van Delft 60 jaar getrouwd

11 juli 2012 door Liesanne
Echtpaar Maasland - Van Delft 60 jaar getrouwd

PAPENDRECHT - Op maandag 9 juli was het echtpaar Maasland - Van Delft aan de Kolblei 60 jaar getrouwd.

Burgemeester de Bruin bezocht het echtpaar op dinsdag 10 juli om hen namens de gemeente Papendrecht te feliciteren met een grote bos bloemen.

Beiden zijn geboren in Den Haag en hebben elkaar daar leren kennen op één van de bevrijdingsstraatfeesten ter ere van de afloop van de tweede wereldoorlog. Kort daarop moest dhr. Maasland zijn dienstplicht vervullen in Nederlands Indië wat twee jaar heeft geduurd.

Na terugkomst bleek de liefde nog niet voorbij en zijn ze in 1952 getrouwd en hebben zich in Den Haag gevestigd. In 1963 volgde de verhuizing naar Rotterdam (wegens werkzaamheden).

In 1989 volgde een verhuizing naar Spijkenisse, in 2009 gevolgd door een verhuizing naar Papendrecht, waar ook hun dochter woont. Het paar heeft 2 dochters, waarvan er één helaas is overleden er zijn 4 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen.

Foto: Ron Tiben

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.