Echtpaar Sia - Hoks 60 jaar getrouwd

11 juli 2012 door Liesanne
Echtpaar Sia - Hoks 60 jaar getrouwd

PAPENDRECHT - Op dinsdag 10 juli was het echtpaar Sia - Hoks aan de P.S. Gerbrandystraat liefst 60 jaar getrouwd.

Burgemeester de Bruin bezocht het echtpaar om hen namens de gemeente Papendrecht te feliciteren met een grote bos bloemen.

Het echtpaar komt uit de (zoals zij het zelf noemen) volksbuurt Krooswijk. Ze hebben elkaar leren kennen toen meneer de hond uitliet. Zijn jong getrouwd, hebben twee dochters en één zoon gekregen. Eén dochter is op zeer jonge leeftijd overleden. Na verhuizing naar een eengezinswoning in Rotterdam-Zuid woonden zij hier 32 jaar.

Om de overlast in de omgeving te ontvluchten, verhuisden ze met behulp van hun zoon en schoondochter naar Papendrecht, waar ze nu heerlijk rustig wonen. Meneer was ruim 42 jaar elektromonteur en mevrouw werkte eerste in de huishouding en ging later voor de kinderen en hun eigen huishouding zorgen. Zij hebben 4 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.

Foto: Wim Schut

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.