Twee jongens aangehouden na woninginbraak

10 juli 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - Op maandagochtend 9 juli hebben politieagenten twee jongens aangehouden wegens mogelijke betrokkenheid bij een woninginbraak. De inbraak vond plaats in de Savornin Lohmanlaan en werd ontdekt toen politieagenten daar surveilleerden.

De twee jongens renden weg toen zij de politie zagen, waarna de agenten direct een zoektocht startten. Het tweetal, van 14 en 16 jaar uit Papendrecht, kon snel worden aangehouden. Zij zitten nog op het politiebureau om te worden verhoord. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.