Twee mannen aangehouden na woninginbraak Papendrecht

06 juli 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Op de Edisonweg in Alblasserdam hebben politieagenten twee mannen aangehouden omdat zij mogelijk betrokken zijn geweest bij een inbraak eerder die nacht. De inbraak vond plaats op 6 juni omstreeks 03:45 uur op de Standerdmolen in Papendrecht.

Omwonenden belden de politie toen zij een inbraakalarm hoorden afgaan. Agenten gingen snel ter plaatse en stelden een onderzoek in. Hierbij troffen zij op de Edisonweg een auto aan die uit de richting van de Standerdmolen kwam rijden. De twee inzittenden, mannen van 21 jaar en 40 jaar zonder vaste woonplaats, werden direct aangehouden en naar het politiebureau gebracht. Daar werden zij ingesloten om te worden verhoord. De politie onderzoekt de zaak. Het tweetal zit nog vast.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.