Gratis kennismakingslessen Peuter en Prinsessendans

04 juli 2012 door Liesanne
Gratis kennismakingslessen Peuter en Prinsessendans

PAPENDRECHT - Vief Sportief bestaat in augustus 1 jaar en om dat te vieren mogen peutertjes in de maand augustus gratis meedoen!

Vanaf 24 augustus 2011 is Vief Sportief volop aan het dansen met peutertjes uit de Drechtsteden. Vief Sportief is met deze vorm van dansen gestart en de behoefte is enorm groot! Inmiddels zijn er meerdere groepen in Papendrecht, Dordrecht, Hendrink Ido Ambacht en Oud-Beijerland. Vanwege het enorme succes wordt het lesaanbod na de zomervakantie uitgebreid.

Maandagochtend Oud-Beijerland, OBS De Tandem

Maandagmiddag Dordrecht, CBS Het Kristal (o.v.b.)

Dinsdagochtend Hendrik Ido Ambacht, St. Cascade

Woensdagochtend Papendrecht, sporthal De Donck

Aanmelden voor de gratis lessen in augustus kan tm 15 juli via viefsportief@gmail.com of telefonisch: Sylvia de Lang, 06-52461472.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.