IJsbrand Tukker wint Dogs Olympics

03 juli 2012 door Ad van Herk
IJsbrand Tukker wint Dogs Olympics

PAPENDRECHT -De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht heeft de afgelopen zondag 1 juli The Dogs Olympics georganiseerd voor hun hondensporters. Voordat de teams begonnen werden de honden verrast met een hondensjaal.

Er deden hieraan 3 teams mee. Er moesten verschillende onderdelen gedaan worden zoals; Horde lopen, Discuswerpen en Cirkelen, Hondenvoetbal, Hoogspringen, Doggy Luimbo en tenslotte verspringen, hardlopen en waterpolo.

Nadat alle spelen gedaan waren werden alle kandidaten beloond met een oranjekrans met een foto van de hond eraan vast. Het uiteindelijke winnende team bestaande uit IJsbrand met Beau, Suze met Lizzy, Connie met Oscar, Willy met Malou, Diana met Zorro en Ineke met Senna kregen allen een prijsje van hoofdsponsor PRINS.

Vervolgens werd de groep gesplitst en er werd de zwakste schakel gespeeld. Alle afvallers en winnaars die hieruit voort kwamen kregen opnieuw een prijsje.

Alle deelnemers kregen deze morgen een deelname certificaat van de Dogs Olympics 2012 van Papendrecht.

De 3 uiteindelijke winnaars van The Dogs Olympics zijn geworden:
1ste werd IJsbrand Tukker met Beau
2de werd Ineke de Jager met Senna
3de werd Diana de Boer met Zorro

Nadat de prijzen en de echte Dogs Olympics medailles in ontvangst waren genomen was er voor alle honden baasjes een High Tea georganiseerd op ons terrein.

De V.V.H.P. heeft hiermee de zomerstop mee ingeluid. 22 Augustus begint de V.V.H.P. weer met het organiseren van een puppy/ en jonge hondencursus en de hondensporters beginnen 26 Augustus weer. De nieuwe groep hondensporters beginnen met de proeflessen op 9 september.

De Elementaire Gehoorzaamheid begint pas weer in januari 2012 opnieuw omdat deze net is afgerond.

De V.V.H.P. organiseert van iedere cursus er maar 1 per jaar, alleen het sporten met de hond gaat het gehele jaar door m.u.v. de schoolvakantie.

Voor verder informatie zie www.bezichtig.nu/vvhp of tel. 06-12389430.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.