Man aangehouden na vechtpartij in park

03 juli 2012 door Ad van Herk

PAPENDRECHT - In een park aan de Kennedylaan heeft op maandagavond een vechtpartij plaatsgevonden, waarbij een 17-jarige jongen lichtgewond is geraakt. Politieagenten hebben een 19-jarige man uit Papendrecht aangehouden.

De politie werd gewaarschuwd door omstanders toen zij zagen dat er een vechtpartij was in het park. Politieagenten gingen direct ter plaatse en konden snel de 19-jarige verdachte aanhouden. Hij is naar het politiebureau gebracht om te worden verhoord. Het 17-jarige slachtoffer uit Brandwijk heeft aangifte gedaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.