Woonkracht10 kiest voor een online jaarverslag

02 juli 2012 door Ad van Herk
Woonkracht10 kiest voor een online jaarverslag

PAPENDRECHT / ZWIJNDRECHT / ALBLASSERDAM - Goedkoper, duurzamer en interactief

Vandaag lanceert Woonkracht10, in samenwerking met Facetbase, haar online jaarverslag 2011 op www.jaarverslagwoonkracht10.nl. Niet meer bladeren door een dikgedrukt papieren verslag, maar via een fraai vormgegeven website leest u vanaf vandaag wat Woonkracht10 in 2011 gedaan heeft aan wonen en wijken in de Drechtsteden . Een website compleet met video én slimme zoekfunctie.

Bewuste keuze
Het afgelopen jaar was in vele opzichten een spannend jaar voor Woonkracht10. Het eerste jaar na een fusie waarin Woonkracht10 door middel van lokale vestigingen dichter bij haar klanten stond. Maar ook een spannend jaar vanwege nieuwe keuzes door economisch roerige tijden. Een van deze keuzes vindt u nu online: het jaarverslag 2011. Duurzamer dan een papieren jaarverslag en goedkoper door het besparen op druk- en distributiekosten.

Meer van deze tijd
Een online jaarverslag was voor Woonkracht10 vooral een klantgerichte keuze. Door het interactieve menu krijgt de bezoeker nóg directer antwoorden op zijn vragen. Zo kan er een ‘Mijn verslag’ worden samengesteld, video’s bekeken worden met toelichting op de gemaakte keuzes in 2011 en zorgt de uitgebreide zoekfunctie voor een overzichtelijk geheel. Het is even wennen voor diegene die het liefst iets ‘in handen’ heeft, maar dit betaalbare verslag is meer en meer van deze tijd. Naast de verantwoordingsinformatie geeft dit online jaarverslag ook een kijkje in de lokale keukens van Woonkracht10 en de veranderingen die de organisatie momenteel doormaakt. Klik en blik terug op 2011 via het online jaarverslag op www.jaarverslagwoonkracht10.nl.

Duurzaam en goedkoper
Leo Hartkoren en Dick Uhlen zijn voorzitter en vice-voorzitter van de Combiraad; de huurdersstichting die de belangen behartigt van alle huurders bij Woonkracht10. Zij vinden de wijziging van een gedrukt jaarverslag naar een online versie een goede zet. Leo legt uit: “Het uitbrengen van het jaarverslag in deze vorm heeft veel voordelen. De lezer kan direct de onderwerpen van zijn eigen interesse lezen door het aanvinken van thema's. Ook bespaart Woonkracht10 zo'n 40.000 vellen papier wat goed past bij de doelstelling om een duurzame organisatie te zijn.” Dick vult hem aan: “Daarbij is het een financiële keuze. Een online jaarverslag is goedkoper omdat drukwerk nu eenmaal veel geld kost. Ook Woonkracht10 moet in deze economisch roerige tijden op de portemonnee letten, net als de huurder.”

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.