Bewoners Residence Gerbrandy blij met nieuwe entree

28 juni 2012 door Ad van Herk
Bewoners Residence Gerbrandy blij met nieuwe entree

PAPENDRECHT -Woensdagmiddag 27 juni opende de bewoners van de flat Residence Gerbrandy officieel hun nieuwe entree. Na een lange tijd verbouwen mag het resultaat er zijn. De bewonerscommissie heeft zich met Woonkracht10 hard gemaakt voor het opfrissen en –fleuren van de entree van dit woongebouw. En met succes!

Feest
De opening was een groot feest. Er was veel animo en de bewoners genoten zichtbaar van de muziek en het gezellig samenzijn. De reacties op de vernieuwde entree zijn lovend. “Nu het gebouw weer modern en fris is, zet ik me graag in om het ook zo te houden”, aldus een bewoonster. Tijdens de opening hezen Petra van Loon - ex lid van de bewonerscommissie - en Gerard Koster, teamleider Technisch beheer en Onderhoud bij Woonkracht10, de vlag met het nieuwe logo van het gebouw Residence Gerbrandy.

Goede voorzieningen
Naast de verbeterde uitstraling zijn er ook een aantal praktische voorzieningen aangebracht. Denk hierbij aan de nieuwe intercominstallatie, de postvakken met een buiteninworp en de binnendoorgang vanuit de fietsenstalling waardoor bewoners droog en veilig hun fiets kunnen stallen.

Prettig wonen
Woonkracht10 zet zich graag samen met bewoners in voor een prettige woonomgeving. Daar hoort ook zeker het woongebouw zelf bij. Voor de verbouwing van de entree zijn duurzame materialen en frisse kleuren gebruikt om dit woongebouw weer een stijlvolle en frisse uitstraling te geven. Woonkracht10 is zeer tevreden met het eindresultaat.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.