Rik wint tafeltennisfinale Oranje-Nassauschool

27 juni 2012 door Ad van Herk
Rik wint tafeltennisfinale Oranje-Nassauschool

PAPENDRECHT - Op woensdag 27 juni werd op de Oranje-Nassauschool te Papendrecht de 34e jaarlijkse tafeltennisfinale gespeeld. De bovenbouwgroepen (groep 6 t/m 8) hebben de afgelopen periode hard getraind en er zijn competitiewedstrijden geweest om tot deze finale te komen.

De kleine finale werd gespeeld tussen Sergio en Martijn (beide uit groep 8). Sergio bleek te sterk te zijn voor Marijn en wist zijn derde plaats zo zeker te stellen.

Rik (groep 7) en Pascalle (groep 8) speelden de grote finale. Voor het eerst sinds jaren was er weer een meisje vertegenwoordigd in de finale. Helaas voor Pascalle bleek Rik toch de sterkste te zijn en hij versloeg Pascalle in twee sets. Rik is daardoor de kampioen geworden van dit jaar. De finalisten werden traditiegetrouw aangemoedigd door hun medeleerlingen. Het was weer een spannende wedstrijd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.