Spannende tafeltennisfinale op de Oranje-Nassauschool

08 juli 2008

PAPENDRECHT - Op woensdagochtend 9 juli werd op de Oranje-Nassauschool te Papendrecht de 30e jaarlijkse tafeltennisfinale gespeeld. De bovenbouwgroepen (groep 5 t/m 8) hebben de afgelopen periode hard geoefend en er zijn competitiewedstrijden geweest om tot deze finale te komen.

Tijdens deze finale stonden Samantha – Riza (uit groep 8 en 6) en Jordi – Thijs (uit groep 7 en 6) tegen elkaar. Deze spannende wedstrijden zorgen er uiteindelijk voor dat Thijs en Riza de grote finale mochten spelen. Thijs, die vorig jaar nog genoegen moest nemen met een tweede plaats, bleek nu wel de sterkste te zijn en versloeg zijn medespeler in twee sets met 11-4 en 11-5. Riza verdiende de zeer gewaardeerde zilveren beker.

Brons was er voor Jordi en Samantha de vierde plaats na het spelen van de kleine finale. De finalisten hadden werkelijk alles uit de kast gehaald om zo goed mogelijk te spelen. Hun medeleerlingen en leerkrachten waren natuurlijk ook van de partij om hun klasgenootjes en leerlingen aan te moedigen. Posters met slogans en andere aanmoedigende teksten sierden de hal. Aan aandacht hadden de spelers in ieder geval geen gebrek. Na afloop van deze zinderende finale werden de felbegeerde en verdiende bekers en medailles uitgereikt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.