29e tafeltennisfinale oranje-nassauschool naar jeffrey

11 juli 2007

PAPENDRECHT - Op dinsdagmiddag 10 juli werd op de Oranje-Nassauschool te Papendrecht de 29e jaarlijkse tafeltennisfinale gespeeld. De bovenbouwgroepen (groep 5 t/m 8) hebben de afgelopen periode hard geoefend en er zijn competitiewedstrijden geweest om tot deze finale te komen. Tijdens deze finale stonden Lorenzo - Jeffrey (beide groep 8) en Riza - Thijs (beide groep 5) tegen elkaar. Deze spannende wedstrijden zorgen er uiteindelijk voor dat Thijs en Jeffrey de grote finale mochten spelen. Jeffrey bleek de sterkste te zijn en versloeg zijn medespeler in twee sets met 11-8 en 11-6.

Thijs verdiende de zeer gewaardeerde zilveren plaats. Bijzonder, want het is nog nooit eerder voorgekomen dat een leerling uit groep 5 de grote finale bereikte. Brons was er voor Lorenzo en Riza bereikte de vierde plaats na het spelen van de kleine finale. De finalisten hadden werkelijk alles uit de kast gehaald om zo goed mogelijk te spelen, tot tevredenheid van de medeleerlingen en leerkrachten die natuurlijk van de partij waren om hun klasgenootjes en leerlingen aan te moedigen. Posters met slogans en andere aanmoedigende teksten sierden de hal. Aan aandacht hadden de spelers in ieder geval geen gebrek. Na afloop van deze zinderende finale werden de felbegeerde en verdiende bekers en medailles, aan de kinderen die aan de competitie hebben meegedaan, uitgereikt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.