Desiree Kuiper opent haar nieuwe winkel Pluk de Dag

27 juni 2012
Desiree Kuiper opent haar nieuwe winkel Pluk de Dag

PAPENDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op woensdag 27 juni 2012 opende Desiree Kuiper haar nieuwe winkel Pluk de Dag op de Meentpassage op Winkelcentrum De Meent.

Het unieke aan deze winkel is dat er vier categorieën artikelen zijn, namelijk: handgemaakt, opgeknapt, tweedehands of brocante. Aan ieder artikel hangt een kaartje waarop staat vermeld onder welke categorie het artikel valt. Desiree heeft veel van haar artikelen zelf creatief een tweede leven bezorgd.

Op woensdagmiddag en vrijdagavond geeft Desiree ook workshops. Tegen een kleine vergoeding kunnen geïnteresseerden workshops volgen die worden aangekondigd op de website en op het grote bord achterin de winkel.

Desiree Kuiper is geboren en getogen in Papendrecht en woont op dit moment in Rotterdam, maar met haar eigen winkel is ze weer terug in Papendrecht. Een aantal jaar geleden is ze begonnen met het inrichten van woningen vanuit een locatie in Hendrik-Ido-Ambacht deze locatie dient als opslagruimte en gelegenheid voor workshops maar mocht geen winkelfunctie vervullen. Met haar eigen winkel in Papendrecht is deze wens vervuld.

Voor meer informatie, zie www.dagdesign.nl. Hier zal binnenkort ook een webshop op te vinden zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.