"Papendrecht wil geen wijk van Drechtstad worden"

26 juni 2012
"Papendrecht wil geen wijk van Drechtstad worden"

PAPENDRECHT - Op maandag 25 juni werd er in de raadzaal van het gemeentehuis een discussieavond georganiseerd over regionale samenwerking.

Aanstaande donderdag wordt er namelijk in de raad gesproken over de toekomst van de regionale samenwerking, maar eerst kregen bewoners de kans om hun mening te laten horen.

Onder leding van Elsemieke Havinga en Jeroen Latijnhouwers gaven vele aanwezigen hun mening. De conclusie was toch wel dat regionale samenwerking onomkoombaar is en zelfs gewenst, maar dat Papendrecht geen wijk van Dordrecht of Drechtstad moet worden. Slechts een enkeling gaf aan geen problemen te hebben met een fusie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.