Super prestatie van PKC F3

25 juni 2012 door Liesanne
Super prestatie van PKC F3

PAPENDRECHT - Donderdag 31 mei ging het gebeuren. F3 speelde de laatste wedstrijd tegen Korbatjo. Het was een spannende wedstrijd. De tegenpartij had namelijk een E-tje ingezet waardoor het behalen van het kampioenschap vermoeilijkt werd. Echter wisten de spelers van F3 een tandje bij te zetten. Dit is mede dankzij de goede choaches, de ouders en de PKC-mascotte die het team een zetje in de rug gaf.

F3 won met 3-2 van Korbatjo. Na de wedstrijd was het groot feest met taart en priklimonade. F3 kan trots zijn op deze super prestatie!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.