Olympisch zomerfeest Oranje-Nassauschool

25 juni 2012 door Liesanne
Olympisch zomerfeest Oranje-Nassauschool

PAPENDRECHT - Op vrijdag 22 juni was er op de Oranje-Nassauschool een zomerfeest met als thema: Olympische Spelen. Op 8.30u werden de Spelen officieel geopend door het onthalen van de landen en het ontsteken van de Olympische vlam.

Daarna mochten de kinderen allerlei spelen gaan doen. De kinderen van de groepen 6, 7 en 8 bouwden mooie zeepkisten, die bijv. een land vertegenwoordigden. Tussendoor konden de kinderen lekker springen op het springkussen of ravotten op de stormbaan.

Tegen het einde van de ochtend werden de zeepkisten geshowd aan alle belangstellenden. Natuurlijk ontbraken de medailles niet. Deze werden aan het eind uitgereikt. Na het eten van een heerlijk ijsje was het alweer tijd om naar huis te gaan. Het was een feestelijke, geslaagde (en bijna droge) ochtend.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.