Gemeenten sluiten overeenkomst met Heijmans

22 juni 2012 door Ad van Herk
Gemeenten sluiten overeenkomst met Heijmans

PAPENDRECHT / HENDRIK IDO AMBACHT -  Hardinxveld-Giessendam-Bureau Openbare Verlichting en Heijmans Techniek en Mobiliteit b.v. hebben overeenstemming bereikt. De overeenkomst geldt voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan het bovengrondse deel van de openbare verlichting. De officiële ondertekening heeft plaats gevonden op vrijdagochtend 22 juni. De ondertekening door de heer Theo Boerman voorzitter van het bestuur van de gemeenschappelijke regeling en de heer Karim Weiss regio directeur hopen op een goede samenwerking waarin de ‘’sociale- en verkeersveiligheid’’ centraal staat.

Bureau Openbare Verlichting is per 1 januari 2012 een gemeenschappelijke regeling met 12 gemeenten. Deze gemeenten zijn Giessenlanden,Gorinchem,Graafstroom,Hardinxveld-Giessendam,Hendrik Ido Ambacht,Leerdam,Liesveld,Nederlek,Nieuw-Lekkerland,Papendrecht,Vianen en Zederik.  Bureau Openbare Verlichting verzorgt o.a. het beheer op het dagelijks en periodieke onderhoud van lichtobjecten binnen deze gemeenten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.