VVHP organiseert Dogs Olympics 2012

15 juni 2012
VVHP organiseert Dogs Olympics 2012

PAPENDRECHT - De Vereniging Van Hondenbezitters Papendrecht sluit dit jaar op 1 Juli 2012 het zomerseizoen af met de hondensporters met een heuse Dogs Olympics op het eigen terrein.
2x per jaar wordt er iets bijzonders georganiseerd voor de sporters zowel voor de zomerstop als voor de winterstop.
Dit jaar leek het de V.V.H.P. leuk om Dogs Olympics voor baas en hond te organiseren.

Er wordt een symbolisch vuur ontstoken door de in december 2011 winnende "Burgemeester van Hondendome”. Er is voor deze dag een vol programma gemaakt.

Enkele sporten van de Dogs Olympics zijn:
Horde lopen;Discus werpen en Waterpolo; meer hierover willen Lenie en Arja “de trainsters van Sport en Spel” niet kwijt. Het moet een verrassing blijven voor deze dag, maar leuk gaat het zeer zeker worden.
Als de hond iets niet kan, dan neemt de baas het over, dus succes verzekerd.

Er zijn 10 onderdelen bij de Dogs Olympics van de V.V.H.P. waar de 3 teams aan
moeten deelnemen. Er blijft een winnend team over, uiteraard valt deze in de prijzen, maar ze zijn dan nog niet klaar want het gewonnen team wordt  gesplitst en ieder moet afzonderlijk verder d.m.v. een afvalrace d.m.v. Olympische/ Dogs Olympics en/ of Club vragen, het lijkt op de  “de zwakste schakel”.
Zo komt er uiteindelijk een 1ste, 2de en 3de prijs.
Zij krijgen dan de echte V.V.H.P. The Dogs Olympics medaille 2012 uitgereikt.

Daarna is het voor de leden nog niet afgelopen, want het bestuur heeft uiteraard ter afsluiting meer georganiseerd, hierbij zijn buiten de sporters ook hun naaste familie uitgenodigd, hierover kan het bestuur zich helaas niet uitweiden. Alleen dat er al vanaf 6 uur ’s ochtends gewerkt gaat worden door de enkele bestuursleden om alles goed te laten verlopen.

Daar de V.V.H.P. een kleine vereniging is, zijn de  2 groepen hondensporters snel vol, er zijn weinig wisselingen doordat de hondensporters de vereniging trouw blijven en er niet snel mee stoppen. In september begint er een nieuwe groep proefleden, deze groep is vol en er kan pas weer voor Jan. 2013 weer ingeschreven worden.
Op 22 augustus begint de Puppy/ Jonge Hondencursus, deze zit bijna vol.
De Elementaire Gehoorzaamheidscursus  gaat in Januari  2013 van start  en daar hebben zich al mensen voor opgegeven.
De cursus Cirkeltraining die zit t/m 2013 vol.

Voor informatie over de vereniging en cursussen kan men contact opnemen met Arja Smit, tel. 06 - 12 38 94 30.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.