Papendrechtse band Street Spirit treedt op in Gent

15 juni 2012 door Liesanne
Papendrechtse band Street Spirit treedt op in Gent

PAPENDRECHT - Het gaat goed met de Papendrechtse/Dordtse band Street Spirit. Naast de diverse optredens in de regio is de band nu uitgenodigd op te komen spelen in Gent (België). 

Op zondag 1 juli zal Street Spirit een optreden geven op het parkeerterrein van Hotel Campanile. Dit hotel verzorgt een feest die avond voor de deelnemers van de bike-tour van Right to Play. De Engelse organisatie fietst met 150 deelnemers, voor een goed doel, van Luik naar Gent en de daarna (op 2 juli) van Gent naar Dover (Engeland). De hotelmanager van Hotel Campanile (Gent), Cliff Rikkers, is een Papendrechter (en een goede bekende van één van de zangers van Street Spirit). De heren van Street Spirit kijken in ieder geval erg uit naar hun eerste optreden in België! Street Spirit bestaat uit:

Niek Graumans ; piano/ keyboards
Erik Bansberg ; percussie
Peter Bansberg ; vibrafoon
Roger Eilbracht ; zang/ basgitaar
Frank de Boer ; zang/ gitaar

Kijk voor meer info over Street Spirit op www.streetspiritmusic.nl 

 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.