Scholieren maken toegangsbord voor Kunstuitleen

14 juni 2012 door Liesanne
Scholieren maken toegangsbord voor Kunstuitleen

PAPENDRECHT - De Regionale Kunstuitleen Papendrecht heeft een nieuw toegangsbord. Charlotte Verbrugge van het Kofschip (Locatie De Wielen), Rosanna Tumolo van de Prins Florisschool (Locatie Zuidkil) en Nienke van der Vlist van de Prins Floris school (Locatie De Boeieraak) maakten het afgelopen zaterdag samen met graffitikunstenaar Robin van Raalte. De drie meisjes mochten een workshop graffiti volgen als winnaars van het jaarlijkse ‘Inspiratieproject’ van de Kunstuitleen en ToBe.

Vele ouders, docenten en winkelend publiek kwamen zaterdagochtend een kijkje nemen. Ze zagen de kinderen aan het werk met de spuitbus en hoe het kunstwerk langzaam maar zeker vorm kreeg, Spontaan werden ter plaatse ook een jas en een schooltas bespoten. Veel passanten namen de gelegenheid te baat om de Kunstuitleen te bezoeken en zich te laten informeren over de mogelijkheden van het goedkoop lenen van kunst.

Graffiti-artist Robin van Raalte maakte al eerder een graffitikunstwerk bij het 25- jarig bestaan van de Kunstuitleen. Dat kreeg een plekje bij de ingang van de Kunstuitleen. Ook het nieuwe kunstwerk is daar te bewonderen. 

Meer informatie vindt u op www.kunstuitleenpapendrecht.nl.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.