Jasper de Win zwemt op NK in Amsterdam

12 juni 2012 door Ad van Herk
Jasper de Win zwemt op NK in Amsterdam

PAPENDRECHT - In Amsterdam werden de nationale kampioenschappen zwemmen gehouden in het 50 meterbad. Om te mogen starten bij deze kampioenschappen moet een zwemmer aan de limiet op een bepaalde afstand voldoen en de limieten die de KNZB gesteld heeft zijn redelijk scherp.
Voor de Geul had Jasper de Win op zowel de 50 als de 100 vrij onder de limiettijd gezwommen en hij kwam dan ook op beide afstanden aan de start. Dit jaar voor het eerst startend in de categorie heren leverde de 18 jarige Jasper een keurige prestatie door op de 50 vrij zijn beste tijd in het 50 meterbad te evenaren, hij behield hiermee ook zijn inschrijfpositie. Ook op de 100 vrij zwom hij ongeveer zijn eigen tijd en steeg hiermee 7 plaatsen ten opzichte van zijn inschrijfpositie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.