Papendrechtse senioren winnen bijzondere prijzen

10 juni 2012 door Liesanne
Papendrechtse senioren winnen bijzondere prijzen

PAPENDRECHT - De nieuwe opzet van de jaarlijkse seniorendag  bleek j.l. 9 juni in de smaak te vallen bij de 140 deelnemers. Een heerlijke lunch werd opgeluisterd door een muzikaal duo en een goochelaar. De middag werd afgesloten met een zogenaamde  sociale  bingo waarvoor de leden van de organiserende  Rotary Club Papendrecht zeer speciale prijzen beschikbaar hadden gesteld in de vorm van een persoonlijke dienst.  

Zo bracht Mevrouw Kraaijeveld met één van de leden een bezoek aan het park  Trompenburg Tuinen & Arboretum in Rotterdam waar ze weer eens heerlijk heeft  kunnen genieten van de prachtige natuur. Een ander lid vergezelde Mevrouw Korteland-Romijn en haar schoonzus naar Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam. Ze heeft daar de sfeer van het leven op een boerderij in vroeger tijden kunnen opsnuiven, een aantal films over de Ablasserwaard kunnen bekijken en koffie gedronken.  Andere prijswinnaars werden verblijd met o.a. een etentje bij ‘’en van de rotary leden thuis, een bezoek aan Madurodam, een bezoek aan een melkveehouderij of een bezoek aan huis met koffie en gebak. Eén van hen hoeft zelfs een half jaar geen koek in te slaan: zij wordt maandelijks voorzien van een nieuwe voorraad door koekfabrikant Merba.

Al met al kijken zowel de senioren als de Rotary terug op een geslaagd experiment dat navolging verdient in de komende jaren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.