Westfalia Marketing nieuwe hoofdsponsor voetbalkamp VV Papendrecht 2012.

08 juni 2012 door Ad van Herk
Westfalia Marketing nieuwe hoofdsponsor voetbalkamp VV Papendrecht 2012.

PAPENDRECHT - Dit jaar is er op 13, 14 en 15 augustus 2012 de 3e editie van het jaarlijkse voetbalkamp bij VV Papendrecht. Het voetbalkamp heeft een nieuwe hoofdsponsor, te weten ‘Westfalia Marketing B.V.’ uit Maasdijk. Een belangrijke maatschappelijke voorwaarde voor de nieuwe sponsor is dat iedereen mee moet kunnen doen. Deze voorwaarde is terug te vinden in het (sterk) verlaagde deelnamebedrag van € 15, - (voor leden) en € 30, - (voor niet-leden). Voor dit totaalbedrag worden de jongens en meisjes 3 dagen als prof behandeld. Iedere deelnemer krijgt een tenue wat hij of zij mag houden, krijgt trainingen, eindtoernooi en een oorkonde na afloop. Ook wordt er elke dag tussen de middag gezamenlijk met elkaar geluncht. Elke dag begint om 09.30 uur en is tegen 15.30 uur afgelopen.

Het voetbalkamp op 13, 14 en 15 augustus 2012 en staat o.l.v. Paco Ariza Lora. Hij neemt hierbij het denkbeeldige stokje over van Richard Middelkoop en Dennis Zaal, de grondleggers van het voetbalkamp bij VV Papendrecht. Paco Ariza Lora zal worden bijgestaan door Richard Elzinga (ex-prof van Cambuur Leeuwarden en Sparta), Maarten van Gastelen, (selectie)trainers uit de jeugdopleiding en spelers uit de selectieteams.

Is jouw interesse gewekt om 3 dagen als voetbalprof te leven? Bezoek dan de website van VV Papendrecht (www.vvpapendrecht.nl) en lees het artikel “Westfalia Marketing Voetbalkamp 2012: inschrijving gestart” voor verdere informatie. Download daar het inschrijfformulier en volg de instructies hoe jij je kunt opgeven.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.