Oproep oud-leerlingen voor afscheid Leen Kroos

07 juni 2012
Oproep oud-leerlingen voor afscheid Leen Kroos

PAPENDRECHT - Op 5 juli aanstaande wordt er afscheid genomen van directeur-bestuurder de heer Leen Kroos van De Lage Waard (zie ook link onder). De heer Kroos is meer dan 40 jaar verbonden geweest aan De Lage Waard.

In het kader van zijn afscheid wordt er door een feestcommissie de volgende oproep gedaan aan ouders, (oud)-leerlingen en andere betrokkenen van De Lage Waard:

Het lijkt de commissie een leuk idee als u een persoonlijke boodschap of anekdote wilt toesturen, zodat dit op zijn afscheid gebundeld aangeboden kan worden. U wordt vriendelijk verzocht dat te doen voor woensdag 20 juni a.s.

Het inleveren van een bijdrage kunt u doen via emailadres:  j.zwartbol@delagewaard.nl of via het postadres:
Csg. De Lage Waard
t.a.v. mw. J. Zwartbol
Postbus 1100
3350 CC  Papendrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.