SWOP zoekt vrijwilliges voor klussendienst

06 juni 2012 door Liesanne
SWOP zoekt vrijwilliges voor klussendienst

PAPENDRECHT - Stichting Welzijn Ouderen is op zoek naar handige mannen en vrouwen die het leuk vinden als vrijwilliger het project "Klussendienst" te versterken. Het gaat om kleine klusjes die ouderen vaak niet zelf meer kunnen.

U kunt denken aan kleine klusjes zoals ophangen van lampen, schilderijen, boekenplankjes, vervangen van fittingen of het herstellen van een lekkende kraan etc.

Wilt u meer informatie of wilt u  zich opgeven neem dan contact op met S. Battem, ouderenadviseur, op woensdag van 13.00-15.30 uur bereikbaar op tel.nr: 078-615 47 41.

Voor meer informatie, zie www.swopapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.