Francy Crielaars maakt overstap naar PKC

04 juni 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - De 22 jarige speelster van DeetosSnel/ Volhuis maakt met ingang van het seizoen 2012/2013 deel uit van de selectie van PKC uit Papendrecht.

De kersverse International wil met deze overstap haar ambities om Ahoy te winnen kracht bijzetten. Zij hoopt bij PKC, dat de laatste 2 jaar genoegen moest nemen met een 2 de plek, bij te dragen aan het uiteindelijke doel, het winnen van de Nederlandse titel in de zaal.

PKC is vanzelfsprekend erg blij dat Francy deze keuze heeft gemaakt en ziet in Francy een speelster die de komende jaren van toegevoegde waarde zal zijn voor de al sterke selectie. Met Francy hoopt en verwacht PKC ook volgend seizoen weer een serieuze kandidaat te zijn voor de landstitel.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.