G-team PKC in middelpunt van de belangstelling in wedstrijd tegen eerste team

01 juni 2012 door Liesanne
G-team PKC in middelpunt van de belangstelling in wedstrijd tegen eerste team

PAPENDRECHT - Op donderdag 31 mei werd een unieke wedstrijd gespeeld in een volle PKC-hal, namelijk het G-team tegen het eerste team van PKC.

Een unieke ervaring voor de spelers van het G-team.

Sinds een aantal jaren heeft PKC een zeer enthousiast G-team. De wedstrijd duurde 2 x 12,5 minuut en was bedoeld om het G-korfbal in het middelpunt van de belangstelling te zetten. Er was muziek, de spelers liepen op in de spotlights, de mascottes waren aanwezig en een fotograaf en cameraman zijn aanwezig om alles vast te leggen.

In een spannende wedstrijd won het G-team van de selectie met 2-1.

Het winnende doelpunt van het G-team door Nino Balder werd nog middels een filmpje vastgelegd:

 
 
 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.