Echtpaar Visser-Van Rumpt 65 jaar getrouwd

31 mei 2012
Echtpaar Visser-Van Rumpt 65 jaar getrouwd

PAPENDRECHT - Op donderdag 31 mei bezocht burgemeester C.J.M. de Bruin het echtpaar Visser-Van Rumpt in hun woning aan Constantijn Huygenslaan.

De burgemeester feliciteerde het briljanten paar namens de gemeente Papendrecht met het feit dat zij op 21 mei 65 jaar getrouwd waren.

De heer Visser is op 26 januari 1922 geboren in Werkendam, terwijl mevrouw Visser op 2 juni 1922 is geboren in Gameren.

Het echtpaar kende elkaar al een aantal jaar van school, maar in 1942 sloeg de vlam echt over en kregen ze verkering. Echter moest de heer Visser na 3 weken verkering naar Duitsland toe als dwangarbeider.

Na hun trouwen in 1947 ging het echtpaar op zichzelf wonen in Den Haag, waar het echtpaar reeds een aantal jaar woonde bij hun ouders. De heer Visser werkte als inspecteur op de controleafdeling in een machinefabriek. Hier heeft hij gewerkt totdat hij in 1970 met pensioen ging. In dat zelfde jaar verhuisde het echtpaar naar Papendrecht naar een woning in de Camphuyzenstraat.

Het echtpaar heeft een dochter en een zoon, 4 kleinkinderen en inmiddels 8 achterkleinkinderen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.