Heren TOP kampioen hoofdklasse

30 mei 2012 door Liesanne
Heren TOP kampioen hoofdklasse

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag is het 1e herenteam van TOP kampioen geworden in de Hoofdklasse. Een 3-2 overwinning zou volstaan, maar het team bestaande uit Wouter Standaart, Jerry Visser, Mike Sundquest, Wesley Visser, Arnoud Standaart en André Naaborg, haalde de volle buit (5-0) binnen en werd zo overtuigend kampioen. 

Op 9 juni moet het team gaan uitmaken met de Sluipers, kampioen uit de andere Hoofdklasse poule, wie een promotie/degradatie wedstrijd op 16 mag gaan spelen om een plek in de Eredivisie. 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.