Bibliotheek extra open met alleen toezicht

29 mei 2012 door Liesanne

PAPENDRECHT - De bibliotheek van Papendrecht doet van 1 juni tot 1 december een proef met zelfbedieningsuren. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 12.30 uur is de bibliotheek open met beperkte dienstverlening. Tijdens die extra openingsuren in de ochtend is er een vrijwilliger aanwezig, die hulp kan bieden bij de zelfbedieningsapparatuur. Er is dan geen mogelijkheid tot het stellen van vragen over de collectie. Uiteraard zijn tijdens de middag en avond openingstijden de medewerkers wel gewoon aanwezig om alle vragen van de bezoekers te beantwoorden.

Op deze manier wil de bibliotheek haar klanten de mogelijkheid bieden ook buiten de normale openingsuren materialen te lenen. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de betaalautomaat, de catalogus, de internetpc’s, Wifi en het koffieapparaat.

De bibliotheek hoopt zo beter te voldoen aan de wensen van de bezoekers, ondanks de bezuinigingen die de bibliotheek hard treffen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.