Nachtelijke afsluiting deel A15

25 mei 2012

REGIO - In verband met maaiwerkzaamheden nabij de Noordtunnel sluit Rijkswaterstaat de A15 af voor alle verkeer in de volgende nachten:

- Gorinchem richting Rotterdam van woensdag 30 mei 22.00 uur tot donderdag 31 mei 01.00 uur

- Rotterdam richting Gorinchem op donderdag 31 mei tussen 01.00 uur en 05.00 uur (of zoveel langer of korter als noodzakelijk)   Het verkeer wordt omgeleid via de N915 “Brug over de Noord”, (omleidingsroute 4 en 5).

In verband met herstelwerkzaamheden aan het asfalt dient de toerit 23 (Papendrecht) van de A15 richting Gorinchem tijdelijk voor alle verkeer te worden afgesloten: van donderdag 31 mei 21.00 uur tot vrijdag 1 juni 05.00 uur (of zoveel langer of korter als noodzakelijk).

Het verkeer komende vanaf de N3 en N214 in de richting Gorinchem wordt ter plaatse met gele borden omgeleid via af- en toerit 22 (Alblasserdam). (omleidingsroute A)

Bij slecht weer kunnen bovenstaande werkzaamheden uitgesteld worden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.