Unieke wedstrijd bij PKC op 31 mei

25 mei 2012

PAPENDRECHT - In de PKC-hal zijn al veel bijzondere wedstrijden gespeeld, maar op donderdag 31 mei staat een wel heel bijzondere wedstrijd op het programma. De selectie van PKC speelt dan een wedstrijd tegen het G-team van PKC. Een unieke ervaring voor de spelers van het G-team.

Sinds een aantal jaren heeft PKC een zeer enthousiast G-team. De wedstrijd op 31 mei, die om 19.00 uur begint en 2 x 12,5 minuut zal duren, is bedoeld om het G-korfbal in het middelpunt van de belangstelling te zetten. En het belooft een echte happening te worden, met de entourage die we kennen van wedstrijden in de Korfballeague. Er is muziek, de spelers lopen op in de spotlights, de mascottes zijn aanwezig en onze fotograaf en cameraman zijn aanwezig om alles vast te leggen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.